Україна, м. Київ, вул. Назарівська, 1

9:00-18:00, пн.-пт.

5 – 6 лютого 2022 року в Києві, Україна відбудеться науковий конгрес з міжнародною участю УАФУД-УДК 2022.

Конгрес пройде у змішаному форматі. Більшість доповідей будуть в очному форматі
Компанія Мед Ексім, офіційний представник Esaote в Україні, являється одним із спонсорів заходу і запрошує учасників та гостей конференції відвідати виставочний стенд, де будуть представлені сучасні технології Esaote в галузі діагностичного ультразвуку.
• MyLab X9.  Ультразвуковий сканер MyLab X9 належить до апаратів high-end сегмента та є флагманом лінійки УЗД-апаратів MyLab. Повнофункціональна ультразвукова система на новій платформі універсальна та ефективна у всіх клінічних областях.
MyLab 75. Ультразвуковий сканер MyLab 75 middle сегмента відкриває нові можливості ефективної роботи лікаря. Нові інструменти робочого процесу, оновлене програмне та апаратне забезпечення, широкий діапазон клінічних програм, реалізованих у MyLab X75, переводять ультразвукове дослідження на якісно новий рівень.
MyLab OMEGA.  Портативний УЗД апарат з монітором 15.6 дюймів для рутинних та спеціалізованих діагностичних досліджень та малоінвазивних операцій під контролем ультразвуку.
На ультразвукових сканерах Esaote будуть продемонстровані нові горизонти можливостей сучасних ультразвукових технологій при обстеженні печінки, в урології, мамології, кардіології тощо.
Більш детальна інформація про умови реєстрації та програму конгресу можна дізнатися на сайті організаторів Український портал ультразвукової діагностики

Місце проведення: концертний зал "Ровесник", парк "Перемога", бульвар Перова, 2