Україна, м. Київ, вул. Назарівська, 1

9:00-18:00, пн.-пт.

Компанія МЕД ЕКСІМ запрошує спеціалістів взяти участь у роботі Конгресу анестезіологів України 21-23 жовтня 2021 року у м. Києві.

Ініціатором та організатором заходу являється Асоціація анестезіологів України, всеукраїнське громадське об’єднання, що налічує понад 6,5 тисяч фахівців в галузі анестезіології та інтенсивної терапії.

Конгрес проходитиме в змішаному форматі: офлайн та онлайн.

Місце проведення офлайн: м. Київ, вул. Хрещатик, 2, «Український дім».

Під час Конгресу, компанія МЕД ЕКСІМ продемонструє на своєму стенді сучасне медичне обладнання, яке використовується у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії.

До уваги учасників Конгресу буде представлено:

  • MyLab Sigma - портативна ультразвукова система преміум класу нового покоління від Esaote (Італія). Технічні та функціональні характеристики приладу максимально адаптовані до використання в умовах операційної, а також для швидкої діагностики при реанімаційних заходах.
  • MyLab X6 - універсальний стаціонарний сканер з монітором 21.5 дюйм. Апарат поєднує цифрові технології нового покоління, останні досягнення в області дизайну з алгоритмами покращення візуалізації і ультразвуковими методиками, які були доступні тільки на приладах високого класу.

Будемо раді зустрічі!