Україна, м. Київ, вул. Назарівська, 1

9:00-18:00, пн.-пт.

Компанія «МЕД ЕКСІМ» запрошує на VII Міжнародний конгрес анестезіологів BLACK SEA PEARL 2021, який відбудеться 27-29 серпня у місті Одеса, готель GAGARINN.

Конгрес BLACK SEA PEARL об'єднає понад 30 провідних спікерів та фахівців-практиків з 12 країн світу, які презентуватимуть найновіші розробки, проведуть майстер-класи й воркшопи  в офлайн та онлайн форматах.

В рамках Конгресу пройде виставка медичного обладнання, де компанія «МЕД ЕКСІМ» продемонструє сучасні прилади від провідних світових виробників для ефективної роботи анестезіолога та реаніматолога.

  • MyLab Sigma - портативна ультразвукова система преміум класу для широкого спектру клінічних досліджень від Esaote (Італія)
  • MyLab X6 - універсальний стаціонарний сканер з монітором 21.5 дюйма для рутинних і спеціалізованих досліджень від Esaote (Італія) 

Крім того, компанія «МЕД ЕКСІМ» надасть сучасне медичне обладнання для проведення ряду майстер-класів, а саме: ультразвукові системи  MyLab Sigma, MyLab One, MYLab X6, MyLab X8 виробництва Esaote (Італія).

Більш детально про програму заходу можна дізнатись на сайті організаторів - https://blackseapearl.org/